Обновената спортна площадка в двора на 101 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ БАЧО КИРО в

...
Обновената спортна площадка в двора на 101 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ БАЧО КИРО в
Коментари Харесай

Обновената спортна площадка в двора на 101 СУ Бачо Киро в Надежда вече е готова

Обновената спортна площадка в двора на 101 СРЕДНО УЧИЛИЩЕ " БАЧО КИРО "  в жк " Надежда " 1 към този момент е подготвена, заяви в мрежите кметът на регион " Надежда " Инж. Димитър Димов.

Над 1000 възпитаници от регион " Надежда " ще имат сигурна и съвременна среда за спортни занимания!

Това е третата площадка, която откриваме в последния месец - подготвени са обектите в Северен парк и в жк Надежда 4, до бл. 435!

Успяхме да защитим и осъществяваме план за нова спортна площадка в двора на 15 Средно учебно заведение " Адам Мицкевич ", със средства на Министерство на образованието.

" Наш приоритет е да развиваме всеобщия спорт в столицата. Сигурна съм, че това е една от най-хубавите спортни площадки в град София! Поздравявам Ви за интензивността и плановата подготвеност, с които в действителност променяте Вашия регион! ", сподели общинския консултант от регион " Надежда "  Татяна Георгиева. 

Преди няколко дни започва работата по спортната площадка при бл. 4 А в жк Свобода, част от план Урбинат.

Започваме строително-монтажни действия по новата площадка за футбол до бл. 333 в жк Надежда 3, съществена реорганизация на спортната площадка сред бл. 101 и 102 в жк Надежда, реконсктруция на детска и спортна площадка до бл. 220 в жк Надежда 2, както и изцяло реновиране на детска и спортна площадка до бл. 16 в жк Свобода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР